![Firecracker stuffed butternut pumpkin Firecracker stuffed butternut pumpkin](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/d3a3b6ffb112a77762c833b9c78ae0e4/Derivates/9261262d397ec594469635f240487e0128b399dc.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Firecracker marinade
- 60 g Sriracha sauce (see Tip)
- 60 g white miso paste
- 60 g peanut butter (see Tip)
- 20 g honey
- 10 g white vinegar
- 60 g extra virgin olive oil
Pumpkin, pork and rice
- 500 g lean pork mince
- 4 tbsp Thai red curry paste (see Tips)
- 1 tbsp fish sauce
- 1 tsp sugar
- 3 sprigs fresh Thai basil, leaves only
- 3 makrut lime leaves
- 1 butternut pumpkin, cut into halves lengthways and deseeded (approx. 23 cm long)
- 1 stalk fresh lemongrass, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 30 g vegetable oil
- 400 g jasmine rice
- 270 g coconut milk
- 630 g water
- 2 tsp Vegetable stock paste, to taste (see Tip)
- 150 g Chinese broccoli, trimmed and halved lengthways
- 100 g fresh green beans, finely chopped (3 mm)
- 1 lime, cut into wedges
- 3 sprigs fresh coriander, leaves only
- 1 fresh red chilli, finely sliced
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3581.8 kJ / 856.1 kcal
- Białko
- 26.5 g
- Węglowodany
- 82.3 g
- Tłuszcz
- 46.2 g
- Tłuszcz nasycony
- 16.5 g
- Błonnik
- 6.2 g
- Sód
- 1003.4 mg
Alternatywne przepisy
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
The ultimate chicken curry pie (Mark LaBrooy)
27u. 20min
Chicken chasseur
1sa 50 dk
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Chilli with rice
50 dk
Gwinganna turmeric & coconut chicken with green beans
1h
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 Min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 Min
Mushroom freekeh risotto with spring onion oil
1h 10min
Chilli with corn bread
50 dk
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30 min