Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato and grain salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Roasted vegetables
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)1
-
olive oil2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
Grains
-
water plus extra as needed1400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
cracked freekeh200 g
-
French green lentils150 g
-
olive oil40 g
-
pomegranate molasses1 tbsp
Salad
-
grapefruit segmented and cut into pieces (2 cm)1
-
rocket100 g
-
pitted green olives50 g
-
preserved lemon zest only, cut into thin slices1 piece
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine vinegar to season (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
884.6 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1340.5 kJ /
319.1 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried couscous, carrot and chickpea salad
15 min
Chickpea shawarma salad bowl
40 min
Warm sweet potato and chickpea salad
45 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Spring greens with grapefruit
30 min
Vegetable chilli
50 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Green goddess pizza
1 godz. 30 min
Sweetcorn and black rice salad
1 godz.
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min