Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 38.9 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 884.6 mg
Alternatywne przepisy
Quinoa tabouli
12hod. 40min
Colourful quinoa salad
40min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Salmon, quinoa, feta and mixed vegetable salad
50min
Grain salad lettuce cups
1 Std. 55 Min
Fattoush with grilled haloumi
5h
Superfood salmon salad
1h 5 min
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Quinoa with mixed greens and yoghurt dressing
35min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Brown rice salad
40min