Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roasted vegetables
- 800 g sweet potato, peeled and cut into cubes (2 cm)
- 1 red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)
- 2 tbsp olive oil
- 1 tsp salt
- 1 tsp ground cumin
Grains
- 1400 g water, plus extra as needed
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 200 g cracked freekeh
- 150 g French green lentils
- 40 g olive oil
- 1 tbsp pomegranate molasses
Salad
- 1 grapefruit, segmented and cut into pieces (2 cm)
- 100 g rocket
- 50 g pitted green olives
- 1 piece preserved lemon, zest only, cut into thin slices
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- red wine vinegar, to season (optional)
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1340.5 kJ / 319.1 kcal
- Białko
- 11.1 g
- Węglowodany
- 38.9 g
- Tłuszcz
- 11.9 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.8 g
- Błonnik
- 5.9 g
- Sód
- 884.6 mg
Alternatywne przepisy
Chickpea ratatouille (gut health)
1小时
Spinach and ricotta patties with tomato sauce
30min
Couscous with apricots, hazelnuts and feta, mixed vegetables
1h 15min
Couscous tahini bowl
30min
Matcha and raspberry swirled custard tarts
1h 10min
Jewelled quinoa salad
1hod. 35min
Freekeh and broad bean salad
2h 30min
Spelt and chicken salad
1h 15min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13 Std. 25 Min
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Caribbean curry
40 分钟
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30min