Urządzenia i Akcesoria
Sweet potato and grain salad
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 portions
Składniki
Roasted vegetables
-
sweet potato peeled and cut into cubes (2 cm)800 g
-
red onion (approx. 150 g), cut into rounds (5 mm)1
-
olive oil2 tbsp
-
salt1 tsp
-
ground cumin1 tsp
Grains
-
water plus extra as needed1400 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
cracked freekeh200 g
-
French green lentils150 g
-
olive oil40 g
-
pomegranate molasses1 tbsp
Salad
-
grapefruit segmented and cut into pieces (2 cm)1
-
rocket100 g
-
pitted green olives50 g
-
preserved lemon zest only, cut into thin slices1 piece
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
red wine vinegar to season (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
884.6 mg
Białko
11.1 g
Kalorie
1340.5 kJ /
319.1 kcal
Tłuszcz
11.9 g
Błonnik
5.9 g
Tłuszcz nasycony
1.8 g
Węglowodany
38.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quinoa salad with mango salsa
1 godz.
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM5)
20 godz. 15 min
Roasted vegetables with horseradish cream
40 min
Millet-stuffed cabbage rolls with mushroom sauce
1 godz. 40 min
Israeli couscous salad
1 godz.
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Citrus quinoa salad with miso ginger dressing
1 godz. 15 min
Carrot, capsicum and pistachio pilaf
1 godz.
Vegetable bake with goat's feta
1 godz. 30 min
Zucchini, lentil and coconut stew
30 min
Chickpea ratatouille (gut health)
1 godz.