Urządzenia i Akcesoria
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
macadamia nuts200 g
-
boiling water
-
water630 g
-
raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)12
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil20 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
sea salt plus extra to season1 - 2 pinches
-
oranges segmented1 - 2
-
dukkah (see Tips)1 - 2 tbsp
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
258.5 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
2320.5 kJ /
554.6 kcal
Tłuszcz
45.1 g
Błonnik
12.9 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
37.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Vegetable Massaman curry
45 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Nourish bowl (Diabetes, Thermomix® Cutter)
55 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Thai cucumber salad (Thermomix® Cutter)
15 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Silverbeet quiche with oat and Parmesan crust
1 godz. 15 min
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Cauliflower hummus with green vegetables
1 godz.
One whole cauliflower
45 min