![Hasselback beetroot salad with macadamia cream Hasselback beetroot salad with macadamia cream](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/4ee07951-830e-42ad-9e98-843273040da4/Derivates/56a13693-5262-443b-8d72-16efa2372855.jpg)
Wersje kompatybilne
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g macadamia nuts
- boiling water
- 630 g water
- 12 raw baby beetroots with leaves attached for salad (2-3 bunches baby beetroots)
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 garlic clove
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g freshly squeezed lime juice
- 1 - 2 pinches sea salt, plus extra to season
- 1 - 2 oranges, segmented
- 1 - 2 tbsp dukkah (see Tips)
- ground black pepper, to season
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2320.5 kJ / 554.6 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 37.8 g
- Tłuszcz
- 45.1 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 12.9 g
- Sód
- 258.5 mg
Alternatywne przepisy
Superfood salmon salad
1 Std. 5 Min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 мин.
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Crayfish pâté
4h 45min
Yellow Curry with Mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
55 min
Warm bulgur salad with orange dressing (TM6)
40 мин.
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, TM6)
15min
Tuna nicoise salad (gut health)
1h 15min
Black tahini and beetroot hommus
1 godz. 10 min
Shredded chicken noodle salad with green miso (Diabetes)
35 min
One whole cauliflower
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min