Urządzenia i Akcesoria
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 50 min
4 portions
Składniki
Marinated tofu
-
firm tofu cut into slices (approx. 1 cm)300 g
-
sesame oil2 tbsp
-
soy sauce2 tbsp
-
honey1 tsp
-
lemon juice1 tsp
-
brown sugar1 tsp
-
rice wine vinegar1 tbsp
-
dried chilli flakes½ tsp
Sweet and sour sauce
-
pitted prunes70 g
-
soy sauce40 g
-
rice wine vinegar30 g
-
water100 g
-
Chinese five spice powder (see Tips)1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
sesame oil1 tsp
Vegetables and rice
-
celery cut into thin slices150 g
-
dried chilli flakes½ tsp
-
salt2 tsp
-
sesame oil plus extra for frying2 tsp
-
rice wine vinegar2 tbsp
-
brown rice200 g
-
water1200 g
-
vegetable oil1 tsp
-
carrot cut into slices250 g
-
white sugar½ tsp
-
fresh bean sprouts to serve
-
spring onion/shallot cut into thin slices1
-
Japanese pickled ginger to serve
-
sesame seeds to serve1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2730.8 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
2189.2 kJ /
521.2 kcal
Tłuszcz
25.2 g
Błonnik
10 g
Tłuszcz nasycony
3.7 g
Węglowodany
49.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Soba noodle and tofu salad
35 min
Thai tofu and sweet potato cakes
30 min
Millet cashew stir-fry
30 min
Sweet and sour tempeh
50 min
Rendang curry
30 min
Tofu scramble
25 min
Vegetable curry with cauliflower couscous
45 min
Honey ginger tofu with greens
2 godz. 25 min
Freekeh and broad bean salad
2 godz. 30 min
Bang bang broccoli
3 godz. 25 min
Couscous tahini bowl
30 min
Hearty lentil chilli
50 min