Pain aux céréales, abricots et figues

Pain aux céréales, abricots et figues

4.5 10 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
10 portions

Składniki

  • 20 g de levure boulangère fraîche
  • 250 g de farine de blé complet et un peu pour fariner
  • 250 g de farine aux sept céréales
  • 50 g d'abricots secs
  • 50 g de figues sèches
  • 20 g de graines de tournesol
  • 20 g de graines de sésame
  • 10 g de sel
  • 300 g d'eau

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 239 kcal / 999.9 kJ
Białko 7.3 g
Tłuszcz 3.1 g
Węglowodany 45.8 g
Błonnik 3 g
Tłuszcz nasycony 0.3 g
Sód 391.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...