Urządzenia i Akcesoria
Salsa pico de gallo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
500 g pomidorów dojrzałych, mięsistych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
30 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki30 g papryczek chili serrano bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 łyżeczka soli
-
5 g liści kolendry, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smarowidło (pâté) z tuńczyka
1 godz. 55 min
Tacos z szarpanym kurczakiem al pastor
45 min
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 min
Indyjskie racuszki cebulowe (bhaji) z dipem kolendrowym (TM6, TM7)
35 min
Pikantne pieczone orzechy nerkowca
30 min
Słodki sos chili
40 min
Sos sriracha mayo
5 min
Meksykańskie burrito bowl z łososiem
35 min
Czerwony ryż Tex-Mex
1 godz.
Ryż z mielonym mięsem i olejem chili po syczuańsku
1 godz. 5 min
Kremowy dip z fety
5 min
Bulgogi (wołowina po koreańsku)
1 godz. 30 min