Urządzenia i Akcesoria
Salsa pico de gallo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
500 g pomidorów dojrzałych, mięsistych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
30 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki30 g papryczek chili serrano bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 łyżeczka soli
-
5 g liści kolendry, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tacos z rumienionymi krewetkami, guacamole i salsą brzoskwiniową
30 min
Spaghetti à la carbonara z pistacjami
30 min
Pasta z pieczonej papryki i orzechów
10 min
Whisky Sour
10 min
Meksykański dip z czarnej fasoli z chipsami tortilla
25 min
Guacamole
15 min
Czerwony ryż Tex-Mex
1 godz.
Moktajl z niebieską herbatą i marakują
40 min
Paneer w sosie maślanym (Paneer Makhani)
55 min
Kalafior tikka masala
30 min
Maślany kurczak z curry (Butter chicken)
1 godz.
Amerykańskie kruche ciasteczka (w stylu crumble cookies)
40 min