Urządzenia i Akcesoria
Salsa pico de gallo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
500 g pomidorów dojrzałych, mięsistych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
30 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki30 g papryczek chili serrano bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 łyżeczka soli
-
5 g liści kolendry, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wrapy z sałaty z kokosowym kurczakiem curry
40 min
Spaghetti z kaparami i anchois (TM7)
35 min
Grzanki z ubijaną fetą, cukinią i suszonymi pomidorami (TM6, TM7)
30 min
Tempeh teriyaki z warzywami i ryżem
40 min
Pasta Vodka z wegetariańskimi klopsikami
45 min
Guacamole
15 min
Placki kukurydziane z konfiturą paprykową i kremem z awokado
1 godz. 10 min
Tacos z rumienionymi krewetkami, guacamole i salsą brzoskwiniową
30 min
Pełnoziarniste tacos z szarpaną wieprzowiną w sosie piwnym
4 godz. 55 min
Słodki sos mango z chili
50 min
Kremowy dip z fety
5 min
Bezglutenowe ciastka z kawałkami czekolady
1 godz. 35 min