Urządzenia i Akcesoria
Salsa pico de gallo
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g
Składniki
-
500 g pomidorów dojrzałych, mięsistych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
-
30 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki30 g papryczek chili serrano bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
1 ząbek czosnku
-
50 g cebuli przekrojonej na pół
-
1 łyżeczka soli
-
5 g liści kolendry, świeżych
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 100 g
Sód
393.1 mg
Białko
1 g
Kalorie
87.3 kJ /
20.9 kcal
Tłuszcz
0.2 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
4.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Zapiekane nachos z czterema dipami
40 min
Tacos z szarpanym kurczakiem al pastor
45 min
Sos Reuben
10 min
Kawa przelewowa (Drip coffee)
5 min
Wołowy satay z kolorowym makaronem (TM5)
1 godz. 15 min
Chimichurri
5 min
Guacamole
15 min
Czerwony ryż Tex-Mex
1 godz.
Dip z zielonymi oliwkami
10 min
Steki marynowane w kawie i sałatka z dressingiem owocowym
4 godz. 30 min
Sos amatriciana
50 min
Pizza Diavola
1 godz. 30 min