Salsa pico de gallo

4.0 1 ocena
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g

Składniki

  • pomidorów dojrzałych, mięsistych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
    500 g
  • papryczek chili serrano bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    30 g
    30 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • ząbek czosnku
    1
  • cebuli przekrojonej na pół
    50 g
  • soli
    1 łyżeczka
  • liści kolendry, świeżych
    5 g

Wartości odżywcze na 100 g

Kalorie 20.9 kcal / 87.3 kJ
Białko 1 g
Tłuszcz 0.2 g
Węglowodany 4.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Sód 393.1 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...