Salsa pico de gallo

4.0 5 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
600 g

Składniki

  • 500 g pomidorów dojrzałych, mięsistych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych w ćwiartki
  • 30 g papryczek chili serrano bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
    30 g papryczek chili, świeżych, bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
  • 1 ząbek czosnku
  • 50 g cebuli przekrojonej na pół
  • 1 łyżeczka soli
  • 5 g liści kolendry, świeżych

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 100 g

Sód 393.1 mg
Białko 1 g
Kalorie 87.3 kJ / 20.9 kcal
Tłuszcz 0.2 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 4.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...