Urządzenia i Akcesoria
Strawberry, burrata and basil pesto salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
-
strawberries firm and large, hulled500 g
-
rocket40 g
-
burrata cheese250 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
pine nuts15 g
-
garlic clove1
-
fresh basil leaves only40 g
-
extra virgin olive oil70 g
-
sea salt¼ - ½ tsp
-
ground black pepper to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
745.2 mg
Białko
20.4 g
Kalorie
1934.5 kJ /
462.4 kcal
Tłuszcz
37.6 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
13.2 g
Węglowodany
12.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Fish Tacos
45 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
Spicy Chicken with Spiralized Zucchini Noodles
40 min
JJ's 2-step chicken curry
45 min
Easy chicken congee with Chinese sausage and mushrooms
35 min
Chocolate lava pudding
40 min
Celeriac remoulade (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Beef and pepper ragu
2 godz. 15 min
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Mexican pulled pork
28 godz. 10 min