Urządzenia i Akcesoria
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
10 portions
Składniki
-
pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed26 slices
-
day old bread torn into pieces (3 cm)250 g
-
fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only8 sprigs
-
fresh sage leaves3
-
brown onions cut into halves2
-
garlic cloves2
-
butter80 g
-
dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces12
-
dried cranberries50 g
-
sea salt to taste¼ tsp
-
ground black pepper to taste¼ tsp
-
ground allspice½ tsp
-
eggs2
-
apricot jam1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1148.4 mg
Białko
14 g
Kalorie
1110 kJ /
264 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
3.2 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
19 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cranberry bacon stuffing
10 min
Risotto with lemon, thyme and feta
30 min
Black forest pavlova stack
5 godz. 30 min
Shortbread
1 godz.
White Christmas
2 godz. 25 min
Apple and sage stuffing
10 min
Brandy butter
10 min
Hot cross buns
1 godz. 40 min
Sweet shortcrust pastry
1 godz. 50 min
Shortcrust pastry
5 min
Raspberry-infused vinegar
73 godz. 10 min
Walnut and blue cheese shortbread
1 godz. 20 min