Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
TM6 TM5 TM31

Pancetta-wrapped apricot stuffing roll

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 26 slices pancetta (approx. 350 g), thick cut and rind removed
  • 250 g day old bread, torn into pieces (3 cm)
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley (approx. 15 g), leaves only
  • 3 fresh sage leaves
  • 2 brown onions, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 80 g butter
  • 12 dried apricots (approx. 70 g), cut into pieces
  • 50 g dried cranberries
  • ¼ tsp sea salt, to taste
  • ¼ tsp ground black pepper, to taste
  • ½ tsp ground allspice
  • 2 eggs
  • 1 tbsp apricot jam

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1110 kJ / 264 kcal
Białko
14 g
Węglowodany
19 g
Tłuszcz
14 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Błonnik
3.2 g
Sód
1148.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy