Urządzenia i Akcesoria
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 50 min
8 portions
Składniki
Green goddess dressing
-
olive oil60 g
-
pouring (whipping) cream30 g
-
garlic clove1
-
eschalot1
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh tarragon leaves only4 sprigs
-
fresh basil leaves only2 sprigs
-
avocados (approx. 2 medium avocados), flesh only250 g
-
apple cider vinegar40 g
-
anchovy fillets2
-
lime juice2 tsp
-
salt to taste
-
fresh ground black pepper
Spinach salad
-
white quinoa120 g
-
water for soaking
-
olive oil2 tbsp
-
pomegranate molasses2 tsp
-
fresh baby spinach leaves200 g
-
pomegranate arils only1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portions
Sód
84 mg
Białko
7.1 g
Kalorie
1155.8 kJ /
275.1 kcal
Tłuszcz
22.1 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
11.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55 min
Quinoa tabouli
12 godz. 40 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Zucchini soup
25 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Beetroot and carrot salad with vincotto dressing
10 min
Crunchy seeded broccoli
40 min
Cream of chard soup
35 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Broccoli soup with sage oil
30 min