Contorno di verdure di stagione al Varoma
TM31 TM5 TM6

Contorno di verdure di stagione al Varoma

4.6 (40 ocen)

Składniki

  • 40 g di olio extravergine di oliva
  • 540 g di acqua
  • 1 pizzico di sale + q.b.
  • 1 cucchiaino raso di noce moscata in polvere
  • 300 g di carote, pelate e a rondelle (0,5 cm)
  • 300 g di cimette di cavolfiore romanesco lavate (vedere consiglio)
  • 150 g di olive taggiasche

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
770.2 kJ / 184.1 kcal
Białko
2.4 g
Węglowodany
13.6 g
Tłuszcz
14.5 g
Tłuszcz nasycony
2.3 g
Błonnik
4.9 g
Sód
392.4 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy