Contorno di verdure di stagione al Varoma

Contorno di verdure di stagione al Varoma

4.6 47 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • di olio extravergine di oliva
    40 g
  • di acqua
    540 g
  • di sale + q.b.
    1 pizzico
  • di noce moscata in polvere
    1 cucchiaino raso
  • di carote pelate e a rondelle (0,5 cm)
    300 g
  • di cimette di cavolfiore romanesco lavate (vedere consiglio)
    300 g
  • di olive taggiasche
    150 g

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 184.1 kcal / 770.2 kJ
Białko 2.4 g
Tłuszcz 14.5 g
Węglowodany 13.6 g
Błonnik 4.9 g
Tłuszcz nasycony 2.3 g
Sód 392.4 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...