Zuppa di legumi e verdure

Zuppa di legumi e verdure

4.8 359 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • di carote pelate e a pezzi (2-3 cm)
    100 g
  • di cipolla a pezzi
    100 g
  • di gambo di sedano a pezzi
    70 g
  • di olio extravergine di oliva
    30 g
  • di patate pelate e a pezzi (2 cm circa)
    170 g
  • di concentrato di pomodoro
    20 g
  • di acqua
    550 g
  • di fagiolini verdi freschi puliti e a tocchetti (1-2 cm)
    60 g
  • di piselli freschi o surgelati
    100 g
  • di dado per brodo vegetale
    10 g
  • di sale
    10 g
  • di fagioli borlotti in scatola sgocciolati e sciacquati
    125 g
  • crostini di pane a piacere

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 264 kcal / 1104.7 kJ
Białko 10.8 g
Tłuszcz 8.3 g
Węglowodany 44.6 g
Błonnik 12.4 g
Tłuszcz nasycony 1.2 g
Sód 1178.7 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...