Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Zucchine ripiene alla ligure
1h 30min
Melanzane alla pizzaiola
1h 10min
Uova sode ripiene
1h 10min
Involtini di prosciutto
35min
Insalata russa
1h
Bruschette con pomodorini
3h
Spiedini di salsiccia e uva
50min
Parmigiana di melanzane
2h
Pomodori ripieni al tonno
40min
Salsa tonnata
20min
Peperoni alla piemontese
55p
Mini bonet
2h