![Uova ripiene Uova ripiene](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/C576B00B-6BE8-4515-915B-D0B520C24137/Derivates/39A7856A-42F2-4937-A410-F67230CC9518.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 400 g di acqua
- 4 uova
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 filetto di acciuga sott'olio
- 80 g di tonno in scatola in olio di oliva, sgocciolato
- 50 g di maionese
- 1 cucchiaino di ketchup
- 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
- 1 pizzico di sale (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 837 kJ / 200 kcal
- Białko
- 13 g
- Węglowodany
- 1 g
- Tłuszcz
- 16 g
- Błonnik
- 0.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Pomodori ripieni al tonno
40min
Mousse di prosciutto, tonno o formaggio
10 Min
Insalata russa
1hod.
Uova alla greca
40min
Vol-au-vent con mousse al Gorgonzola (per 2 persone)
45 Min
Crespelle alla valdostana
2 Std.
Uova ripiene di prosciutto
15 Min
Coni di bresaola e caprino con salsa di rucola
30min
Pomodori ripieni di ricotta e feta
50min
Salsa tonnata
20 Min
Uova sode ripiene
1hod. 10min
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1 godz. 20 min