Uova ripiene

Uova ripiene

4.8 242 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 40 min
4 porzioni

Składniki

  • 400 g di acqua
  • 4 uova
  • 5 rametti di prezzemolo fresco le foglioline lavate
  • 1 filetto di acciuga sott'olio
  • 80 g di tonno in scatola in olio di oliva sgocciolato
  • 50 g di maionese
  • 1 cucchiaino di ketchup
  • 1 pizzico di pepe nero macinato fresco
  • 1 pizzico di sale (opcjonalnie)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 200 kcal / 837 kJ
Białko 13 g
Tłuszcz 16 g
Węglowodany 1 g
Błonnik 0.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...