Cottura dei ceci

Cottura dei ceci

4.6 58 ocen
Przygotowanie 5 godz.
Czas całkowity 11 godz.
4 porzioni

Składniki

  • 1500 g di acqua
  • 1 cucchiaino di sale
  • 1 cucchiaio di olio extravergine di oliva
  • 200 g di ceci secchi ammollati e scolati (vedere consigli)

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 60 kcal / 252 kJ
Białko 3.5 g
Tłuszcz 1.2 g
Węglowodany 9.5 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...