Urządzenia i Akcesoria
Spätzle with Asparagus and Wild Garlic Cream Sauce
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
plain flour310 g
-
medium eggs3
-
whole milk150 g
-
sunflower oil70 g
-
water plus extra for boiling360 g
-
fine sea salt plus 1 Tbsp1 ½ tsp
-
asparagus cut in diagonal pieces (3 cm)250 g
-
pine nuts30 g
-
20 g fresh chives, coarsely choppedwild garlic leaves coarsely chopped20 g
-
onion quartered100 g
-
1 cube vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste homemade1 heaped tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
double cream200 g
-
red pepper deseeded, cut in pieces (2 cm)200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2728.5 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
3273.4 kJ /
782.4 kcal
Tłuszcz
47.8 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
15.8 g
Węglowodany
71.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Vegan Bolognese
50 min
Lasagne-style Courgette Bake
2 godz. 15 min
Pasta alla Nerano
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Rosemary and Sea Salt Bread
1 godz. 55 min