Urządzenia i Akcesoria
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
white fish fillets boneless (approx. 200 g each)4
-
lime juice1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
almondsmacadamia nuts10 g
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh lemon grass cut in 1 cm pieces10 g
-
fresh makrut lime leaf (opcjonalnie) thinly sliced1
-
shallot halved50 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves2
-
water1000 g
-
basmati rice, white200 g
-
cherry tomatoes300 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
red chilli (opcjonalnie) deseeded, cut in pieces1
-
lime cut in wedges1
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1557.9 mg
Białko
37.3 g
Kalorie
1912.4 kJ /
457.1 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
49.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 godz. 25 min
Caprese Style Baked Spiralized Vegetables
45 min
Steamed Hake and Sliced Vegetable Parcels
1 godz.
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Lemon Garlic Salmon
2 godz. 20 min
Dairy-free Seafood Risotto
45 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Prawn and Vegetable Rice
1 godz. 10 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min