Urządzenia i Akcesoria
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
white fish fillets boneless (approx. 200 g each)4
-
lime juice1 Tbsp
-
fine sea salt2 ½ tsp
-
almondsmacadamia nuts10 g
-
fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)fresh lemon grass cut in 1 cm pieces10 g
-
fresh makrut lime leaf (opcjonalnie) thinly sliced1
-
shallot halved50 g
-
ground turmeric1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
garlic cloves2
-
water1000 g
-
basmati rice, white200 g
-
cherry tomatoes300 g
-
fresh coriander leaves5 g
-
red chilli (opcjonalnie) deseeded, cut in pieces1
-
lime cut in wedges1
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1557.9 mg
Białko
37.3 g
Kalorie
1912.4 kJ /
457.1 kcal
Tłuszcz
12.7 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
2.4 g
Węglowodany
49.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Roast Chicken with Vegetables
1 godz. 10 min
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
55 min
Strawberries and Cream
20 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Squash and Beetroot Couscous with Chickpeas and Tahini Dressing
45 min
Mediterranean Green Goddess Salad
40 min
Zesty Green Goddess Power Salad
20 min
Cheesy Sweet Potato Bites with Mint-Pea-Purée
1 godz. 20 min
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
1 godz.
Lamb Meatballs
45 min
Crispy Smashed Potato Salad
1 godz. 30 min
Roast Chicken Dinner with Veg and Gravy
2 godz.