Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669 mg
Białko
33 g
Kalorie
1475 kJ /
352 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Salmon and Leek Parcel with New Potatoes
1 godz.
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55 min
Garlic Turkey Stew
45 min
Mexican Stuffed Peppers
45 min
Chickpea and Turkey Meatball Soup
45 min
Steamed Hake with 7 Colour Rice
1 godz.
Georgian Chicken with Bulgur Wheat
1 godz. 15 min
Chicken and Barley Stew
50 min
Mushroom and Spinach Risotto
55 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Tuscan Bean Soup
50 min