![Mediterranean Herb Baked Fish (TM5) Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb3b224f3ab7cafa9bb3517d84dc1b13/Derivates/39f8788986c5d33d013711b1591adad54efa82a7.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
- 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
- 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
- 2 garlic cloves
- 5 g fresh parsley, cut in pieces
- 5 g fresh coriander, cut in pieces
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
- 60 g olive oil
- 1 tsp fine sea salt
- ½ tsp ground black pepper
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1475 kJ / 352 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 18 g
- Tłuszcz nasycony
- 3 g
- Błonnik
- 4.9 g
- Sód
- 669 mg
Alternatywne przepisy
Chicken Mushroom Fajitas (TM5)
1h
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1u. 10min
Roasted Garlic Dip
1h 15 min
Greek-style Baked Cod with Bulgar Wheat
1 Std. 30 Min
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
40 Min
Italian-style Baked Sea Bass with Roasted Pepper Dip and Fennel Salad
40 Min
Chicken Mushroom Fajitas (TM6)
1h
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
30 Min
Korean-style Glazed Cod with Rice and Steamed Broccoli
30 Min
Garlic Turkey Stew
45 Min
Chicken and Barley Stew
50 Min
Orzo with Salmon and Spinach
40 Min