Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
669 mg
Białko
33 g
Kalorie
1475 kJ /
352 kcal
Tłuszcz
18 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Węglowodany
16 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Almond Crusted Salmon with Asparagus Pappardelle
35 min
Mediterranean Herb Baked Fish
45 min
Salmon and Asparagus Rice Salad
40 min
Rice with Cod, Kidney Beans and Spinach
30 min
Salmon with Lemon Hollandaise, Asparagus and Rice
45 min
Christmas Quesadillas
55 min
Tomato and Cream Cheese Tartlets
1 godz. 55 min
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Orzo with Salmon and Spinach
40 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Prawn Pasta with Rocket Pesto
55 min
Orzo Pasta with Chicken and Pesto
30 min