
Urządzenia i Akcesoria
Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
onions halved vertically, or quartered if large200 g
-
red peppers cut in wedges that fit in feeder550 g
-
white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)600 g
-
garlic cloves2
-
fresh parsley cut in pieces5 g
-
fresh coriander cut in pieces5 g
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
lemon thin peelings of skin and 20 g juice1
-
olive oil60 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
352 kcal /
1475 kJ
Białko
33 g
Tłuszcz
18 g
Węglowodany
16 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Sód
669 mg