Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)
TM6 TM5

Mediterranean Herb Baked Fish (TM5)

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 200 g onions, halved vertically, or quartered if large
  • 550 g red peppers, cut in wedges that fit in feeder
  • 600 g white fish fillets, skinless (e.g. cod, hake, haddock, 2-3 cm thick)
  • 2 garlic cloves
  • 5 g fresh parsley, cut in pieces
  • 5 g fresh coriander, cut in pieces
  • 1 Tbsp fresh thyme leaves
  • 1 lemon, thin peelings of skin and 20 g juice
  • 60 g olive oil
  • 1 tsp fine sea salt
  • ½ tsp ground black pepper

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
1475 kJ / 352 kcal
Białko
33 g
Węglowodany
16 g
Tłuszcz
18 g
Tłuszcz nasycony
3 g
Błonnik
4.9 g
Sód
669 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy