Urządzenia i Akcesoria
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
water1550 g
-
jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
broccoli cut in florets150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil10 g
-
ground black pepper½ tsp
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington, Mushroom Gravy, Crispy New Potatoes and Maple-glazed Carrots
3 godz. 20 min
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Kung Pao Cauliflower with Pickled Carrot and Sesame Salad
40 min
Black-eyed Bean Stew with Vegetables
2 godz. 10 min
Vegetarian Chilli
35 min
Quick Vegetable Sauté and Peanut Sauce
30 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Chilli and Peanut Noodles with Tofu and Chilli Garlic Oil
30 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min
Coconut and Spinach Dahl
50 min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 min
Warm Halloumi, Walnut and Pomegranate Salad
45 min