Urządzenia i Akcesoria
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
carrots unpeeled, cut in pieces (4 cm)400 g
-
water1550 g
-
jasmine rice250 g
-
fresh mushrooms halved200 g
-
broccoli cut in florets150 g
-
garlic clove1
-
vegetable oil20 g
-
peanut butter100 g
-
sugar10 g
-
soy sauce30 g
-
sesame oil10 g
-
ground black pepper½ tsp
-
red peppers thinly sliced (approx. 0.5 cm x 5 cm)150 g
-
spring onions cut in pieces (3 cm)50 g
-
roasted cashew nuts, salted150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
762.5 mg
Białko
20.5 g
Kalorie
3159.9 kJ /
755.2 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
6.9 g
Węglowodany
88.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Lentil, Kale and Rosemary Pasta
30 min
Jackfruit and Bean Chilli with Spicy Avocado Purée
30 min
Supreme Plant Poke Bowl
1 godz. 10 min
Vegetarian Chilli
35 min
Mexican Black Bean Tacos with Sweetcorn Salsa and Avocado
30 min
Beetroot and Halloumi Burgers
1 godz.
Vegan Chickpea and Mushroom Stew
30 min
Black Bean Quesadillas with Guacamole
25 min
Vegan Paella with Smoked Tofu
25 min
Lentil and Vegetable Bolognese Sauce
45 min
Sweet Potato and Spinach Curry with Cauliflower Rice
40 min
Pasta with Vegetable Ragout
45 min