Urządzenia i Akcesoria
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste3 tsp
-
garlic cloves2
-
water200 g
-
avocado (approx. 3), cut in pieces (3 cm)450 g
-
lime juice30 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
ground black pepper plus ½ tsp1 pinch
-
olive oil10 g
-
mixed peppers (e.g. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
maple syrup½ tsp
-
tortilla chips170 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1700.3 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
2030.1 kJ /
485.2 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Leftover Chicken Fajitas
1 godz. 20 min
Mini Falafel with Beetroot Houmous
20 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Quick Yoghurt Flatbreads with Smoked Salmon and Cream Cheese
25 min
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Orange Bulgur with Roasted Vegetables (TM5)
1 godz.
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min