Urządzenia i Akcesoria
Sweet Pepper Nachos with Guacamole
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
6 portions
Składniki
-
raw cashew nuts140 g
-
sun-dried tomatoes in oil, drained100 g
-
chipotle paste2 Tbsp
-
apple cider vinegar2 tsp
-
smoked paprika1 tsp
-
fine sea salt plus 1 pinch to taste3 tsp
-
garlic cloves2
-
water200 g
-
avocado (approx. 3), cut in pieces (3 cm)450 g
-
lime juice30 g
-
dried chilli flakes1 tsp
-
ground black pepper plus ½ tsp1 pinch
-
olive oil10 g
-
mixed peppers (e.g. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips400 g
-
sweet paprika1 tsp
-
maple syrup½ tsp
-
tortilla chips170 g
-
fresh coriander leaves for garnishing
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1700.3 mg
Białko
11.2 g
Kalorie
2030.1 kJ /
485.2 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
11.2 g
Tłuszcz nasycony
4.6 g
Węglowodany
49.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 min
Mushroom Wellington
2 godz. 20 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Courgetti with Bolognese Sauce
40 min
Quinoa Salad with Spiced Butternut Squash and Courgettes
50 min
Slow-cooked Short Rib with Beetroot Purée
10 godz. 30 min
Black Bean Houmous with Maize Chips
1 godz. 15 min
Aubergine and Lentil Salad
40 min
Smashed Avocado, Marinated Tomatoes and Boiled Egg on Toast
25 min
Houmous and Grilled Vegetable Wraps
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min