![Sweet Pepper Nachos with Guacamole Sweet Pepper Nachos with Guacamole](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/69068a82e797fa62bcb0306f4cd3ae46/Derivates/965f5110d89468ffa1c1c7227c1c207372fdb72c.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 140 g raw cashew nuts
- 100 g sun-dried tomatoes, in oil, drained
- 2 Tbsp chipotle paste
- 2 tsp apple cider vinegar
- 1 tsp smoked paprika
- 3 tsp fine sea salt, plus 1 pinch to taste
- 2 garlic cloves
- 200 g water
- 450 g avocado (approx. 3), cut in pieces (3 cm)
- 30 g lime juice
- 1 tsp dried chilli flakes
- 1 pinch ground black pepper, plus ½ tsp
- 10 g olive oil
- 400 g mixed peppers (e.g. yellow, red, green, orange), halved, deseeded, cut in thin strips
- 1 tsp sweet paprika
- ½ tsp maple syrup
- 170 g tortilla chips
- fresh coriander leaves, for garnishing
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2030.1 kJ / 485.2 kcal
- Białko
- 11.2 g
- Węglowodany
- 49.9 g
- Tłuszcz
- 30.3 g
- Tłuszcz nasycony
- 4.6 g
- Błonnik
- 11.2 g
- Sód
- 1700.3 mg
Alternatywne przepisy
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1h 25min
Strawberry Cheesecake Overnight Oats
8 Std. 10 Min
Root Vegetable Korma with Basmati Rice
1 Std. 45 Min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 Min
Vegan Brioche with Dried Fruit and Nuts
2h 15min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM6)
35 min
Grab and Go Breakfast Wrap
30 min
Courgette and Potato Parmigiana (TM5)
1 Std. 15 Min
Broccoli and Apple Salad
5 Min
Raw Asian Salad
10 min
Turmeric, Ginger and Black Pepper Detox Shot
3 Std. 10 Min