![Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/672b38d686b9009fba4f7573d19db88c/Derivates/b07209fad1be2788e19ec437113eee51e7139c21.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 160 g couscous
-
1
heaped tsp beef stock paste, homemade (see tip)
lub 1 beef stock cube (for 0.5 l) (see tip) - 250 g water
- 30 g extra virgin olive oil
- 2 ¼ tsp fine sea salt, plus extra to taste
- 250 g courgettes, cut in pieces (3 cm)
- 100 g brown onions, quartered
- 250 g beef mince, broken in pieces
- 3 tsp ras el hanout (see tip)
- 10 g vegetable oil
- 20 g white wine vinegar, plus extra to taste
- ½ cucumber, peeled into ribbons, for garnishing (opcjonalnie)
- ground black pepper, to taste
- 4 Tbsp Greek yoghurt (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1757.3 kJ / 420 kcal
- Białko
- 16.8 g
- Węglowodany
- 35.1 g
- Tłuszcz
- 23.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 6.3 g
- Błonnik
- 2.5 g
- Sód
- 1962.2 mg
Alternatywne przepisy
Cottage Pie with Colcannon Mash
1 Std. 50 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35min
Horror punch
20min
Baked Aubergine, Goat's Cheese and Tomato Ratatouille (TM6)
40min
Massaman Curry with Jasmine Rice
1h
Roast Pork Stuffed with Mushrooms and Garlic Purée
2h 40min
Potato and Celeriac Gratin
1u. 10min
Black Spaghetti with Prawns and Parmesan Sauce
45min
Mushroom Wellington
2h 20min
Slow-cooked Beef and Baby Corn Stew with Rice
4 godz. 20 min
Mushroom and Parmesan Risotto
40min
Bacon and Cabbage Risotto
1h