Urządzenia i Akcesoria
Ras el Hanout Beef with Couscous and Courgettes
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
couscous160 g
-
1 beef stock cube (for 0.5 l), (see tip)beef stock paste, homemade (see tip)1 heaped tsp
-
water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
fine sea salt plus extra to taste2 ¼ tsp
-
courgettes cut in pieces (3 cm)250 g
-
brown onions quartered100 g
-
beef mince broken in pieces250 g
-
ras el hanout (see tip)3 tsp
-
vegetable oil10 g
-
white wine vinegar plus extra to taste20 g
-
cucumber (opcjonalnie) peeled into ribbons, for garnishing½
-
ground black pepper to taste
-
Greek yoghurt (opcjonalnie)4 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1962.2 mg
Białko
16.8 g
Kalorie
1757.3 kJ /
420 kcal
Tłuszcz
23.4 g
Błonnik
2.5 g
Tłuszcz nasycony
6.3 g
Węglowodany
35.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Mince Pork Noodles
45 Min
Soy Dressing
5 Min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 Min
Speedy Bean and Chorizo Chilli
20 Min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 Min
Rich Tomato Sauce
30 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Bacon and Cabbage Risotto
1 Std.
Sausage and Fennel Orzotto
50 Min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 Min
Chilli Con Carne
35 Min