Urządzenia i Akcesoria
Italian Ditalini Vegetable Soup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
6 portions
Składniki
-
celery stalks120 g
-
white cabbage thickest part of core removed, cut in 1-2 wedges that fit in feeder150 g
-
carrot120 g
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder100 g
-
olive oil30 g
-
onions quartered150 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
1 heaped tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
tomato passata150 g
-
dried oregano1 Tbsp
-
sugar1 tsp
-
fine sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
chilli powder (opcjonalnie) to taste½ - 1 tsp
-
water800 g
-
dried ditalini pasta80 g
-
extra virgin olive oil for drizzling1 Tbsp
-
fresh parsley leaves finely sliced1 Tbsp
-
bread toasted, for serving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
427 mg
Białko
10 g
Kalorie
975 kJ /
233 kcal
Tłuszcz
12 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
23 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Beetroot Carpaccio with Burrata
1 godz. 25 min
Korean Spiralized Cucumber Salad
25 min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta and Walnuts
15 min
Mashed Potatoes (Peeler)
30 min
Versatile Chunky Soup
50 min
Versatile Smooth Soup
45 min
Rich Tomato Sauce
30 min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Pea and Mint Risotto
40 min
Italian Sausage and Orzo Soup
35 min
Tomato Risotto - Risotto al pomodoro
30 min