Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
onion quartered120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 4 cm)80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water500 g
-
courgettes cut in pieces (approx. 4 cm)200 g
-
raisins100 g
-
tinned chickpeas drained260 g
-
saffron threads1 pinch
-
couscous, medium300 g
-
boiling water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2024.6 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3998.9 kJ /
955.8 kcal
Tłuszcz
44.1 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
103.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Big Mac Style Wraps
40 Min
Tomato and Bacon Spaghetti
35 Min
Pasta with Prawn and Pepper Sauce
30 Min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 Std.
Menu: Spaghetti with Hazelnut Sauce and Ham Wraps with Vegetables
Keine Bewertungen
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 Std.
Spicy Chicken with Coconut Rice
1 Std. 25 Min
Creamy Coconut Dhal
25 Min
Creamy spinach salmon with couscous
20 Min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 Min
Roast Chicken with Vegetables
1 Std. 10 Min
Mee Goreng Mamak
20 Min