Urządzenia i Akcesoria
Couscous with Lamb and Vegetables
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
-
fresh coriander leaves4 sprigs
-
fresh parsley leaves4 sprigs
-
onion quartered120 g
-
lamb shoulder cut in pieces (4 cm)500 g
-
ground black pepper to taste½ tsp
-
fine sea salt3 tsp
-
olive oil60 g
-
carrots cut in pieces (approx. 4 cm)150 g
-
turnip cut in pieces (approx. 4 cm)80 g
-
ground cinnamon1 ½ tsp
-
ground ginger1 tsp
-
water500 g
-
courgettes cut in pieces (approx. 4 cm)200 g
-
raisins100 g
-
tinned chickpeas drained260 g
-
saffron threads1 pinch
-
couscous, medium300 g
-
boiling water350 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
2024.6 mg
Białko
37.2 g
Kalorie
3998.9 kJ /
955.8 kcal
Tłuszcz
44.1 g
Błonnik
12 g
Tłuszcz nasycony
14 g
Węglowodany
103.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chicken with almonds
45 min
Menu: Rice with Peppers and Prawns; Fruit Salad Papillote with Ice Cream
40 min
Saffron Quinoa with Baked Chicken in Red Pepper and Tomato Sauce
1 godz.
Slow Cooked Beef Shanks with Saffron Risotto
4 godz. 30 min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 min
Coconut Curry Chicken with Veggie Rice
1 godz.
Express Pho Soup with Spiralized Daikon
50 min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1 godz. 15 min
Aubergine, Chickpea and Chicken Curry
30 min
Vegetable Consommé with Gnocchi
30 min
Smoked Haddock, Asparagus and Soft-boiled Egg on Toast
35 min
Spicy Stout Goulash with Caramelised Pork Belly
3 godz. 10 min