Urządzenia i Akcesoria
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables and Lemon Cream Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 1 godz.
6 portions
Składniki
Crispy Parmesan Salmon with Vegetables
-
broccoli florets300 g
-
red onions cut in eighths and divided into individual layers200 g
-
red radishes halved200 g
-
fine sea salt5 pinches
-
olive oil plus extra 3 tbsp for vegetables20 g
-
white bread toasted, quartered80 g
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)40 g
-
fresh dill5 g
-
fresh parsley leaves5 g
-
lemon thin peelings of skin only1
-
unsalted butter diced50 g
-
ground black pepper2 pinches
-
salmon fillet, fresh, skinless1200 g
-
Dijon mustard4 Tbsp
Creamy Lemon Sauce
-
onions quartered50 g
-
unsalted butter diced130 g
-
white wine50 g
-
freshly squeezed lemon juice50 g
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
double cream120 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
652.6 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
3788.9 kJ /
905.6 kcal
Tłuszcz
71.3 g
Błonnik
2.6 g
Tłuszcz nasycony
28.9 g
Węglowodany
17.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Beef with Red Peppers
30 min
Lasagne Bolognese with Fresh Spinach Pasta
3 godz.
Asparagus Sauté
15 min
Baked Turmeric Fish and Tomato Salsa
30 min
Pistachio Macarons with Pistachio Ganache
2 godz. 30 min
Saddle of Venison with Cranberry Compote, Mushroom Dumplings and Squash
2 godz. 30 min
Geode Cake
4 godz.
Onion Tart (TM5)
1 godz.
Crab Salad on English Muffins
2 godz. 45 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Stout
4 godz. 55 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Roast Duck with Plums and Cauliflower Potato Purée
2 godz.