Urządzenia i Akcesoria
Lasagne-style Courgette Bake
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 2 godz. 15 min
8 portions
Składniki
Courgettes
-
Parmesan cheese cut in pieces that fit in feeder200 g
-
courgettes unpeeled, washed, ends removed (see tip)700 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
Bolognese Sauce
-
onions quartered80 g
-
carrot peeled, cut in pieces (3 cm)80 g
-
celery cut in pieces (3 cm)80 g
-
olive oil40 g
-
mixed mince broken in pieces, (e.g. 400 g pork, 400 g beef)800 g
-
white wine, dry100 g
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
tomato purée30 g
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper1 tsp
Béchamel Sauce
-
unsalted butter diced60 g
-
plain flour110 g
-
whole milk750 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
ground nutmeg3 pinches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1729.6 mg
Białko
33.2 g
Kalorie
2432.6 kJ /
581.4 kcal
Tłuszcz
38.9 g
Błonnik
3 g
Tłuszcz nasycony
15.9 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmorejo
30 min
Batch-Cooking: Warm Vegetable Salad; Tomato and Mushroom Spaghetti; Chicken with Rice and Pepper Sauce
1 godz.
Steamed Cinnamon Rolls XXL
1 godz. 30 min
Vegetarian Medallions
1 godz. 10 min
Gluten-free Rice Flour and Chocolate Cookies
1 godz. 35 min
Vegan Porridge with Fruits and Cinnamon
15 min
Spiralized Tortilla
35 min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM5)
15 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min