Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap Burrito
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang)40 g
-
light soy sauce plus 1 tsp20 g
-
water1050 g
-
salt3 pinches
-
spring onions cut in pieces30 g
-
sunflower oil plus extra for frying20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
sesame seeds1 tsp
-
short grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)120 g
-
fresh baby spinach100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
toasted sesame oil1 tsp
-
wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1216.4 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
2895.9 kJ /
692.1 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
77.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spicy Sausage Farfalle with Sun-dried Tomatoes and Olives - Farfalle con salsiccia piccante, pomodori secchi e olive
1 godz.
Chicken Tikka Flatbreads
45 min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50 min
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Sticky Sesame Chicken
40 min
Thai Salmon Parcels with Jasmine Rice
45 min
Warm Chicken Peanut Noodle Salad
25 min
Chinese Pork with Vegetables
1 godz. 20 min
Soy-glazed Chicken with Pak Choi
13 godz.
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Chicken Katsu Curry with Rice
1 godz. 40 min