Urządzenia i Akcesoria
Bibimbap Burrito
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
beef fillet steak cut in strips (approx. 2 cm x 5 cm)400 g
-
garlic cloves3
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)20 g
-
caster sugar1 Tbsp
-
Korean chilli paste (gochujang)40 g
-
light soy sauce plus 1 tsp20 g
-
water1050 g
-
salt3 pinches
-
spring onions cut in pieces30 g
-
sunflower oil plus extra for frying20 g
-
fresh shiitake mushrooms sliced (5 mm)150 g
-
sesame seeds1 tsp
-
short grain rice Korean or Japanese180 g
-
carrots peeled, cut in batons (5 mm x 4 cm)120 g
-
fresh baby spinach100 g
-
fresh bean sprouts120 g
-
toasted sesame oil1 tsp
-
wheat flour tortillas (approx. Ø 30 cm)4
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1216.4 mg
Białko
34.8 g
Kalorie
2895.9 kJ /
692.1 kcal
Tłuszcz
27.8 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
77.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Katsu Pork with Slaw, Potatoes and Wasabi and Dill Dressing
50min
Sticky Sesame Chicken
40min
Quick Gyros with Tzatziki
15min
Creamy Chicken and Sun-Dried Tomato Pasta
30min
Steak Fajita Sweet Potatoes
1h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1h
Three Cheese Conchiglioni with Tomato Sauce - Conchiglioni ai tre formaggi e salsa al pomodoro
1h 30min
Chicken Katsu Curry with Rice
1h 40min
Curry Noodles with Pork
45min