Wersje kompatybilne
Chicken Polpettini with Steamed Rice and Green Beans
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g long grain rice
- 70 g sun-dried tomatoes in oil, drained
- 300 g chicken breasts, cut in pieces (4 cm) then frozen for 30 minutes
- 100 g red peppers (approx. 1 small), cut in pieces
- 30 g red onion, quartered
- 20 g bread, torn in pieces
- 10 g fresh parsley leaves
- ½ tsp ground cayenne pepper
- ½ tsp fine sea salt, or to taste
- ⅛ tsp ground black pepper, or to taste
- 1 medium egg
- ½ tsp oil, for greasing
- 1200 g water
-
1
heaped tsp chicken stock paste, homemade
lub 1 chicken stock cube (for 0.5 l), crumbled - 200 g fine green beans (see tip)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1182.6 kJ / 282.7 kcal
- Białko
- 17 g
- Węglowodany
- 38.9 g
- Tłuszcz
- 6.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 1.9 g
- Błonnik
- 3.5 g
- Sód
- 304.1 mg
Alternatywne przepisy
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35 Min
Fish Pie with Potato Gratin Topping (TM6)
1 Std. 10 Min
Prawn and Vegetable Rice
1 Std. 10 Min
Chicken Pesto Tagliatelle
1h 5min
Pearl Barley and Chicken Salad
1 Std.
Mediterranean-style Salad with Smoky Chicken (TM6)
1 Std. 10 Min
Turkey Breast, Vegetable Salad and Chimichurri Mayo
1h 15min
Lemon Garlic Salmon
2小时 20 分钟
Baked Rice with Grated Apples (TM6)
50 Min
Pasta alla Nerano
40 Min
Philadelphia, Chorizo and Chive Gnocchi
35 Min
Cheesecake Brownies
1 Std. 55 Min