Urządzenia i Akcesoria
Asparagus, Broccoli and Mushroom Rice
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
pepper any colour, cut in pieces (1-2 cm)150 - 180 g
-
olive oil20 g
-
garlic clove thinly sliced1
-
100 g green bean, frozengreen asparagus cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
broccoli floret150 g
-
mushroom, fresh quartered100 g
-
tinned chopped tomatoes100 g
-
water450 g
-
smoked paprika (opcjonalnie)1 tsp
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l)1
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
white short grain rice200 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1218.2 mg
Białko
20.7 g
Kalorie
2973.1 kJ /
710.6 kcal
Tłuszcz
13.9 g
Błonnik
23.3 g
Tłuszcz nasycony
2.9 g
Węglowodany
142.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tomato and Bacon Spaghetti
35 min
Salmon and Mushroom Rice
1 godz.
Beetroot Curls Salad with Feta and Walnuts
15 min
Wholewheat Spaghetti with Avocado Sauce and Vegan 'Parmesan'
25 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Creamy Tagliatelle with Squash, Scamorza and Pecorino
45 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Vegan Toasts with Roasted Pepper and Cashew Nut Paste
5 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Butter Chickpea Curry with Cauliflower Rice
25 min
Tomato and Mushroom Spaghetti
30 min