Urządzenia i Akcesoria
Tagliatelle with Pea Pesto and Poached Eggs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
frozen green peas300 g
-
dried tagliatelle300 g
-
vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm)Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)200 g
-
fresh basil leaves plus extra, for garnishing30 g
-
fresh mint leaves plus extra, for garnishing10 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil100 g
-
lemon finely grated zest only1
-
freshly squeezed lemon juice2 Tbsp
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
water1300 g
-
medium eggs4
-
water
-
coarse salt flakes to taste
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1375.1 mg
Białko
39.6 g
Kalorie
3552 kJ /
849 kcal
Tłuszcz
44.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
14.2 g
Węglowodany
71.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Quick Tomato and Basil Gnocchi
25 min
BBQ Jackfruit Burritos
45 min
Smoky Paprika Rub
5 min
Spanish Tortilla
1 godz.
Cashew Nuts and Vegetables in Peanut Butter Sauce with Rice
45 min
Spinach Dumplings in Tomato Ragout
1 godz.
Pasta with Beetroot Sauce and Feta Cheese
40 min
Garlic and Olive Conchiglie
25 min
Cashew Cheese Pasta with Broccoli
40 min
Ultimate Mac 'N' Cheese with Herb Crumb
1 godz. 10 min
Black Bean and Avocado Wrap
15 min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne
1 godz. 25 min