Urządzenia i Akcesoria
Pasta alla Puttanesca
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
6 portions
Składniki
-
Parmesan cheese , crust removed and cut into cubes (3 cm)80 g
-
garlic cloves2
-
long red chilli , deseeded if preferred1
-
extra virgin olive oil40 g
-
tomato purée2 Tbsp
-
pickled capers1 Tbsp
-
tinned anchovy fillets5
-
2 Tbsp fresh oregano, , leaves only, finely choppeddried oregano2 pinches
-
Kalamata olives, pitted100 g
-
400 g tomatoes, , fresh, choppedtinned chopped tomatoes400 g
-
water850 g
-
dried spaghetti , broken into halves500 g
-
fine sea salt , to taste1 pinch
-
ground black pepper , to taste1 pinch
-
fresh parsley leaves , for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
2000 kJ /
476 kcal
Białko
16.5 g
Węglowodany
64.2 g
Tłuszcz
15.75 g
Błonnik
4.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mushroom Stroganoff
30 min
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
10 min
Pollock with Potatoes, Savoy Cabbage and Citrus Sauce
1 godz.
Anchovy Breadcrumbs
5 min
Italian Ditalini Vegetable Soup
40 min
Pasta Amatriciana
30 min
Pasta in tomato sauce with chorizo
25 min
Pasta with Anchovies and Breadcrumbs (TM6 & TM5)
45 min
Louisiana Rice and Shrimp
25 min
Veracruz Fish
30 min
Puttanesca Penne
50 min
Spaghetti alla Puttanesca (TM6 & TM5)
35 min