
Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork meat pieces, sinew free boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
onions cut in wedges150 g
-
ripe tomatoes cut in pieces200 g
-
pickled jalapeño chillies to taste20 - 30 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
green peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
tinned black beans drained250 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
chicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
maize tortillas6
-
coriander leaves4 Tbsp
-
sour cream100 g
-
avocados2
-
lime cut in wedges1
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
446 kcal /
1875 kJ
Białko
29 g
Tłuszcz
23 g
Węglowodany
25 g
Błonnik
8.2 g