Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork meat pieces, sinew free boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
onions cut in wedges150 g
-
ripe tomatoes cut in pieces200 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
green peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
1 - 2 fresh chilli, to tastepickled jalapeño chillies to taste20 - 30 g
-
tomato purée30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
tinned black beans drained250 g
-
water100 g
-
maize tortillas6
-
sour cream100 g
-
avocados2
-
coriander leaves4 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1875 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sticky Sesame Chicken
40 min
Chicken Strips with Tomato Mascarpone Sauce and Broccoli Salad; Fruit Sorbet
40 min
Quick Gyros with Tzatziki
15 min
Teriyaki Salmon Burgers
45 min
Pulled Pork Brioche Sliders with Slaw
5 godz. 50 min
Chipotle Chicken Burrito with Salsa
40 min
Chorizo and Chicken Burgers
20 min
Pulled Pork Rolls
30 min
Chicken Enchiladas
1 godz.
Pulled Tandoori Chicken
30 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min
Chilli Con Carne
35 min