Urządzenia i Akcesoria
Tex-Mex Tortillas with Shredded Pork and Black Beans
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 portions
Składniki
-
olive oil40 g
-
pork meat pieces, sinew free boneless, cubed (6 cm x 4 cm) (e.g. shoulder)600 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper2 pinch
-
onions cut in wedges150 g
-
ripe tomatoes cut in pieces200 g
-
red peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
green peppers cut in pieces (2 cm)120 g
-
1 - 2 fresh chilli, to tastepickled jalapeño chillies to taste20 - 30 g
-
tomato purée30 g
-
½ tsp chicken stock paste, homemade, crumbledchicken stock cube (for 0.5 l) crumbled½
-
tinned black beans drained250 g
-
water100 g
-
maize tortillas6
-
sour cream100 g
-
avocados2
-
coriander leaves4 Tbsp
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
29 g
Kalorie
1875 kJ /
446 kcal
Tłuszcz
23 g
Błonnik
8.2 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pulled Pork Rolls
30 min
Chilli Cheese Nachos
40 min
Sweet Chilli Chicken with Slaw
2 godz.
Chicken Mushroom Fajitas
1 godz.
Sticky Sesame Chicken
40 min
Jerk Chicken with Sweet Potato Mash and Vegetables
3 godz. 5 min
Shredded chicken in tomato sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Shredded chicken in tomato sauce (tinga de pollo)
30 min
Beef Fajitas
1 godz.
Pulled Tandoori Chicken
30 min
Chicken and Tomato Sincronizadas
1 godz.
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min