Urządzenia i Akcesoria
Pepper and Salami Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
30 g creamcrème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
926 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon with Sticky Tomato Glaze
40 min
Sporki Makaruli (Dirty Macaroni)
2 godz. 15 min
Chicken Balls in Tomato Sauce with Spaghetti
1 godz.
Beef Teriyaki with Rice
1 godz. 50 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Moroccan Beef Stew with Couscous
40 min
Tomato basil chicken stew
35 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min