Urządzenia i Akcesoria
Pepper and Salami Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
30 g creamcrème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
926 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Wraps with Sautéed Vegetables and Parsley Cream (TM5)
45 min
Alpine Macaroni
45 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Steamed Smoked Haddock with New Potatoes and Spinach
45 min
Boiled Pasta
20 min
Green Bean Bundles, Potatoes and Thyme Butter
50 min
Bacon and Spring Onion Potato Salad
1 godz. 5 min
Pasta with Squash and Chickpeas
30 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 min
Honey Glazed Carrots
30 min
Tuna Pasta
30 min