Urządzenia i Akcesoria
Pepper and Salami Sauce
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 45 min
4 portion
Składniki
-
onion halved (approx. 80 g)1
-
garlic clove1
-
fresh red chilli deseeded if desired1
-
olive oil30 g
-
peppers deseeded, cut in strips (1 cm)600 g
-
tomato purée30 g
-
water100 g
-
1 tsp vegetable stock paste, homemadevegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled1
-
balsamic vinegar1 tsp
-
fine sea salt¾ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
sweet paprika½ tsp
-
sugar1 pinch
-
30 g creamcrème fraîche30 g
-
salami cut in strips (1 cm)80 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
6 g
Kalorie
926 kJ /
222 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
5.4 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pasta with Spicy Prawns and Ginger
25 min
Bacon and Spinach Lasagne Rolls
1 godz.
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Chicken Étouffée
45 min
Steamed Rice
25 min
Lamb Fillets with Pink Peppercorn Sauce
30 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min
Chicken with Peppers and Rice
1 godz.
Chicken, Pepper and Poppy Seed Curry with Rice and Tenderstem Broccoli
45 min
Creamy Chicken and Chorizo Pasta
30 min
Shepherd's Pie
1 godz. 40 min
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti (TM6 & TM5)
35 min