Urządzenia i Akcesoria
Cuban-spiced Salmon with Tomato Avocado Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
fresh jalapeño chilli cut in pieces (2 cm)1
-
red onions quartered120 g
-
spring onions cut in pieces (2 cm)50 g
-
garlic cloves3
-
fresh coriander 20 g cut in pieces (3 cm), 10 g leaves30 g
-
olive oil plus extra for greasing30 g
-
lime juice30 g
-
50 g orange juicegrapefruit juice50 g
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 tsp
-
ground cayenne pepper1 tsp
-
ground cumin1 tsp
-
salt1 ½ tsp
-
4 frozen salmon fillets, skin on or skinless (200 g each), fully defrostedfresh salmon fillets skin on or skinless (200 g each)4
-
cherry tomatoes500 g
-
tomato purée60 g
-
lime juice, freshly squeezed35 g
-
ground black pepper¼ tsp
-
avocado (approx. 300 g), diced1
-
lime cut in wedges1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1041 mg
Białko
46 g
Kalorie
2981 kJ /
712 kcal
Tłuszcz
50 g
Błonnik
11 g
Tłuszcz nasycony
9.4 g
Węglowodany
25 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crispy Smashed Jersey Royals with Salsa Verde
1 godz. 15 min
Prawn Curry with Basmati Rice
35 min
Roasted Aubergine Salad with Tahini Dressing
45 min
Marinated White Fish Fillets with Chermoula Sauce and Couscous Salad
1 godz. 20 min
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 min
Shakshuka
50 min
Salmon, Quinoa, Feta and Mixed Vegetable Salad
50 min
Sicilian Prawn Salad
40 min
Timatar Wali Macchi (Cod in Tomato Sauce)
1 godz.
Greek-style Baked Cod with Bulgur Wheat
1 godz. 30 min
Asian Steamed Side of Salmon
1 godz. 45 min
Chicken Shawarma with Moroccan Houmous and Chilli Sauce
2 godz. 25 min