Urządzenia i Akcesoria
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405.7 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
3130.3 kJ /
748.2 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pad Thai
1 godz.
Golden Spiced Turkey Kefta
30 min
High protein "Big Mac" style burger bowl
40 min
Chicken pizzaiola
50 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Roast potatoes with gremolata (peeler)
1 godz. 20 min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Sweet and sour chicken with rice
45 min
No fail mash potato
20 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min