Urządzenia i Akcesoria
Pesto-topped salmon with quinoa and steamed veg
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
4 portions
Składniki
-
skinless salmon fillets (150-180 g each - see Tips)4
-
sea salt to taste
-
ground black pepper to taste
-
fresh rosemary (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
fresh thyme (approx. 8 cm long)2 sprigs
-
extra virgin olive oil1 tbsp
-
water1200 g
-
Vegetable stock paste (see Tips)1 tsp
-
quinoa220 g
-
seasonal vegetables (eg broccoli, asparagus, broccolini)500 g
-
basil pesto to serve100 g
-
lemon wedges, to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
405.7 mg
Białko
43.4 g
Kalorie
3130.3 kJ /
748.2 kcal
Tłuszcz
41.4 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
7.3 g
Węglowodany
48.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
One pot pasta with chorizo (open bowl)
35 min
Spiralized Beetroot Salad with Goat Cheese and Walnuts
Brak ocen
Teriyaki Salmon with Edamame and Cucumber (Diabetes)
50 min
Browned chicken mince
20 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Creole jambalaya
1 godz.
High protein turkey and mushroom roulade in cottage cheese wraps
40 min
High protein paprika chicken with sweet potato mash and cashew cream
40 min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1 godz.