Urządzenia i Akcesoria
Ginger salmon udon with spiced cashews
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
fresh long red chilli deseeded if preferred and cut into halves1 ½
-
piece fresh ginger peeled6 cm
-
garlic clove2
-
spring onion/shallot trimmed and cut into thirds2
-
fresh coriander stems and leaves4 sprigs
-
lemon juice1 tbsp
-
honey2 tsp
-
soy sauce1 tbsp
-
olive oil2 tbsp
-
Szechuan peppercorns½ tsp
-
Chinese five spice1 tsp
-
raw cashew nuts120 g
-
sea salt2 pinches
-
hot water1500 g
-
fresh boneless salmon fillets (approx.125g each)4
-
bok choy cut into wedges150 g
-
zucchini cut into batons (1 x 7 cm)150 g
-
dried udon noodles180 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
3778.4 mg
Białko
105.5 g
Kalorie
5321.5 kJ /
1271.9 kcal
Tłuszcz
72.7 g
Błonnik
4.9 g
Tłuszcz nasycony
13 g
Węglowodany
53.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Skinnymixers' Moroccan chicken with preserved lemon and olives
30 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Korean Bo ssam (MEATER+®)
29 godz. 20 min
Leek, chilli and chorizo sauce
40 min
Sam Wood's Baked salmon with broccoli pesto
35 min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1 godz.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Chiang Mai noodles
25 min
Lala's creamy lemon butter chicken
1 godz. 10 min