Urządzenia i Akcesoria
Prawn and broccoli fried rice (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 35 min
4 portions
Składniki
-
broccoli including stems, cut into pieces (3-4 cm - see Tip)700 g
-
water500 g
-
eggs4
-
sugar snap peas150 g
-
frozen peas120 g
-
spring onions/shallots trimmed and sliced thinly, plus extra to garnish2
-
extra virgin olive oil40 g
-
onion (approx. 1 large onion), peeled and quartered150 g
-
garlic cloves3
-
fresh long red chillies cut in thirds, plus extra thinly sliced to garnish2
-
fresh ginger peeled4 cm
-
raw prawn meat halved lengthways400 g
-
water1 tbsp
-
bean sprouts160 g
-
salt-reduced soy sauce2 tbsp
-
ground black pepper to taste
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
767.5 mg
Białko
41.5 g
Kalorie
1605 kJ /
385 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
12.3 g
Tłuszcz nasycony
4 g
Węglowodany
9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Cabbage Thoran
20 min
Baked Sweet Potatoes with Curry Chicken
1 godz. 10 min
Chicken and avocado risoni salad
40 min
Steamed snapper with Sicilian caponata
1 godz. 40 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Tacos with vegetables and kidney beans (Thermomix® Cutter, using modes)
30 min
Bean and broccoli fritters with mango salad (Diabetes)
25 min
Vegetarian Summer Rolls (TM5)
1 godz.
Mole verde with chicken
1 godz.
Welsh Anglesey eggs
1 godz.
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min