Urządzenia i Akcesoria
Layered Thai green vegetable curry and rice
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
jasmine rice well rinsed and drained200 g
-
boiling water plus extra to soak240 g
-
Thai green curry paste (see Tip)120 g
-
coconut cream760 g
-
makrut lime leaves7
-
canned bamboo shoots drained230 g
-
sweet potato cut into cubes (3 cm)500 g
-
sea salt½ tsp
-
fish sauce gluten free if needed50 g
-
palm sugar grated15 g
-
fresh mixed mushrooms sliced (e.g. king oyster, shiitake, Swiss brown)200 g
-
fresh green beans trimmed and cut into pieces (2 cm)100 g
-
snow peas150 g
-
baby bok choy leaves and stems separated, stems sliced3
-
fresh Thai basil or coriander, leaves only, to serve
-
fresh long green chillies trimmed, deseeded if preferred and cut into thin slices, to serve (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1521.8 mg
Białko
17 g
Kalorie
3425.1 kJ /
818.6 kcal
Tłuszcz
42.8 g
Błonnik
9 g
Tłuszcz nasycony
38.1 g
Węglowodany
93.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
No-waste veggie bolognese (TM6)
3 godz.
Vegetable Massaman curry
45 min
Chunky guacamole
10 min
Layered veggie-loaded pesto pasta
30 min
Yellow Curry noodle soup
20 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
15-minute noodles
15 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Honey soy tofu with steamed rice
40 min
Sri Lankan red beef curry with rice
1 godz. 40 min