Spinach and artichoke penne

Spinach and artichoke penne

4.6 148 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
6 portions

Składniki

  • butter plus extra for greasing
    80 g
  • Parmesan cheese cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • mozzarella cheese cut into pieces (2-3 cm)
    100 g
  • water
    1450 g
  • penne pasta
    320 g
  • garlic cloves
    3
  • brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
    1
  • marinated artichoke hearts drained and cut into quarters
    340 g
  • fresh baby spinach leaves
    120 g
  • fresh mint leaves only, cut into pieces
    2 sprigs
  • plain flour
    40 g
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    2 tsp
  • onion salt
    1 tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • ground cayenne pepper (optional)
    ¼ tsp
  • sour cream
    200 g
  • frozen green peas thawed
    100 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 612.2 kcal / 2571.3 kJ
Białko 21.8 g
Tłuszcz 35.6 g
Węglowodany 47 g
Błonnik 9.9 g
Tłuszcz nasycony 22.1 g
Sód 860.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...