![Spinach and artichoke penne Spinach and artichoke penne](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/05ECE6A7-3B9D-4B0C-AD2B-B32FC087372F/Derivates/9E5ABEB0-A62C-46E9-A02E-255744CE05C4.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 80 g butter, plus extra for greasing
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 100 g mozzarella cheese, cut into pieces (2-3 cm)
- 1450 g water
- 320 g penne pasta
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion (approx. 150 g), cut into eighths and layers separated
- 340 g marinated artichoke hearts, drained and cut into quarters
- 120 g fresh baby spinach leaves
- 2 sprigs fresh mint, leaves only, cut into pieces
- 40 g plain flour
- 2 tsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 1 tsp onion salt
- ½ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper (optional)
- 200 g sour cream
- 100 g frozen green peas, thawed
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2571.3 kJ / 612.2 kcal
- Białko
- 21.8 g
- Węglowodany
- 47 g
- Tłuszcz
- 35.6 g
- Tłuszcz nasycony
- 22.1 g
- Błonnik
- 9.9 g
- Sód
- 860.5 mg
Alternatywne przepisy
Steamed eggplant and ricotta lasagne
1 Std. 25 Min
Pasta primavera
1h
Broccoli, chilli and pine nut spaghetti
40p
Lentil moussaka
3 godz. 30 min
Mushroom stroganoff
20p
Mushroom and sun-dried tomato fettuccine
35 Min
Lemon, Mascarpone and Artichoke Tagliatelle
30min
Zucchini, corn and ricotta pancakes
1 godz. 5 min
Navajo fry bread with tomato bean salsa
35 Min
Zucchini, lentil and coconut stew
30min
Lentil bolognese
30min
Black bean enchiladas
1 Std. 20 Min