Urządzenia i Akcesoria
Watermelon canapés with whipped feta and walnuts
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 20 min
30 portions
Składniki
Dressing
-
fresh parsley leaves only1 sprig
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
extra virgin olive oil20 g
-
lemon juice2 tsp
-
sea salt to taste1 pinch
-
ground black pepper to taste1 pinch
Whipped feta
-
Danish feta150 g
-
cream cheese softened60 g
-
extra virgin olive oil2 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
sea salt2 pinches
-
ground black pepper2 pinches
Watermelon and walnuts
-
watermelon400 g
-
halved walnuts toasted and broken into halves, for garnishing40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
77.7 mg
Białko
1.3 g
Kalorie
213 kJ /
50.7 kcal
Tłuszcz
4.6 g
Błonnik
0.2 g
Tłuszcz nasycony
1.5 g
Węglowodany
1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beetroot, pear and blue cheese salad
1 godz. 10 min
Carrot, feta and mint salad
40 min
Pineapple and orange glazed ham
2 godz.
Meatballs with Romesco sauce
1 godz. 40 min
Rhubarb and ginger crème brûlée
7 godz. 30 min
Smashed pea and bean dip
30 min
Prawn salad with horseradish cream
1 godz.
Baked artichoke dip
35 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Beetroot and tequila cured salmon
24 godz. 20 min
Smoked salmon mousse
5 min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5 min