Urządzenia i Akcesoria
Patatas bravas with chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onion60 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
ground smoked paprika1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)800 - 850 g
-
chorizo (approx. 500 g), thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
567.8 mg
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Frozen mojito cheesecake
24 godz. 25 min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1 godz. 30 min
Mushroom and sauerkraut pierogi
2 godz. 30 min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
3 godz.
Jambalaya
35 min
Barbecued pork ribs
26 godz. 15 min
Moroccan prawns with preserved lemon couscous
30 min
Chorizo and bean winter warmer
1 godz. 30 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Eggplant rotolo
1 godz. 40 min