Urządzenia i Akcesoria
Patatas bravas with chorizo
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
10 portions
Składniki
-
olive oil1 tbsp
-
red onion60 g
-
garlic cloves2
-
fresh red chilli deseeded if preferred and cut into halves½ - 1
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
ground smoked paprika1 pinch
-
canned chopped tomatoes400 g
-
sea salt to taste¼ - ½ tsp
-
potatoes (small), peeled and cut pieces (2-3 cm)800 - 850 g
-
chorizo (approx. 500 g), thinly sliced3
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
567.8 mg
Białko
11 g
Kalorie
828 kJ /
197 kcal
Tłuszcz
10.5 g
Błonnik
2.9 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
13 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25 min
Pancetta, pine nut and ricotta pappardelle
35 min
Gorgonzola cheesecakes with pear jam
45 min
Ginger chicken and crunchy noodle salad
30 min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1 godz. 20 min
Goat's cheese flans with yoghurt sauce and leeks
45 min
Tamarind chutney
5 min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
Samke harra
35 min
Chorizo and prawns a la Sidra
25 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40 min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
45 min