Urządzenia i Akcesoria
Mexican corn salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Chunky guacamole
10 min
Chicken mole and avocado papaya salsa
25 godz.
Pulled chicken tortillas (Diabetes)
40 min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55 min
Mushroom and ricotta cannelloni (Diabetes)
1 godz.
Warm broccoli salad with rocket pesto
30 min
Korean beef lettuce cups with pickles (Diabetes, TM6)
55 min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1 godz.
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Fresh tomato salsa (Pico de gallo)
15 min
Community fave brown rice salad
55 min