Urządzenia i Akcesoria
Mexican corn salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
6 portions
Składniki
-
water1000 g
-
sea salt plus an extra 2 pinches1 tsp
-
black rice well rinsed and drained150 g
-
corn cobs kernels removed (approx. 500 g)4 - 5
-
jalapeño chilli trimmed1
-
fresh coriander leaves only, plus extra to serve4 sprigs
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces3
-
mayonnaise (see Tip)50 g
-
sour cream50 g
-
lime zest and juice1
-
ground black pepper2 pinches
-
feta cheese crumbled60 g
-
fresh long red chilli trimmed, sliced to serve (optional)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
521.3 mg
Białko
6.8 g
Kalorie
1156.6 kJ /
276.4 kcal
Tłuszcz
12.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
3.8 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter)
35 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Super green pasta (Darren Robertson)
30 min
Watermelon Salad with Creamy Balsamic Dressing and Candied Nuts
25 min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50 min
Thai watermelon salad
50 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
20 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Risotto pomodori with burrata
30 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min