Urządzenia i Akcesoria
Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 40 min
2 portions
Składniki
-
Parmesan cheese (optional)40 g
-
mixed fresh herbs of choice3 sprigs
-
cauliflower cut into florets170 g
-
eggs2
-
tapioca starch40 g
-
dried chives1 tbsp
-
sea salt plus extra to taste½ tsp
-
ground black pepper plus extra to taste½ tsp
-
oil to fry4 tbsp
-
fresh mushrooms sliced100 g
-
fresh baby spinach leaves60 g
-
cherry tomatoes halved10
-
avocado flesh only½
-
Greek-style natural yoghurt to serve (optional)
-
fresh chives chopped to garnish (optional)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
991.3 mg
Białko
22 g
Kalorie
2885.5 kJ /
687 kcal
Tłuszcz
55 g
Błonnik
8.5 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Węglowodany
23.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Raw crunch salad (Noni Jenkins)
10 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 min
That's a wrap (Noni Jenkins)
55 min
Pumpkin tahini smash
40 min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Spinach & mushroom quiche (Noni Jenkins)
50 min
Magic muffins (Noni Jenkins)
30 min
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Grain-free granola (Noni Jenkins)
40 min