Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)
TM6 TM5 TM31

Cauliflower hash browns with sauteed mushrooms (Noni Jenkins)

4.8 (105 ocen)

Składniki

  • 40 g Parmesan cheese (optional)
  • 3 sprigs mixed fresh herbs, of choice
  • 170 g cauliflower, cut into florets
  • 2 eggs
  • 40 g tapioca starch
  • 1 tbsp dried chives
  • ½ tsp sea salt, plus extra to taste
  • ½ tsp ground black pepper, plus extra to taste
  • 4 tbsp oil, to fry
  • 100 g fresh mushrooms, sliced
  • 60 g fresh baby spinach leaves
  • 10 cherry tomatoes, halved
  • ½ avocado, flesh only
  • Greek-style natural yoghurt, to serve (optional)
  • fresh chives, chopped to garnish (optional)

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
2885.5 kJ / 687 kcal
Białko
22 g
Węglowodany
23.5 g
Tłuszcz
55 g
Tłuszcz nasycony
12.4 g
Błonnik
8.5 g
Sód
991.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy