Fish pie with cauliflower mash

Fish pie with cauliflower mash

3.1 27 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • pickled cucumbers
    120 g
  • cheddar cheese cut into cubes
    80 g
  • Gruyère cheese cut into cubes
    80 g
  • cauliflower cut into florets (2-3 cm)
    850 g
  • garlic cloves
    2
  • water
    135 g
  • sea salt to taste
  • ground black pepper to taste
  • dried bay leaves
    3
  • pouring (whipping) cream
    200 g
  • whole black peppercorns
    6
  • firm white fish fillets mixture of smoked and unsmoked
    700 - 800 g
  • arrowroot starch
    2 - 3 tsp
  • Dijon mustard
    1 tsp
  • pickled capers drained and rinsed
    1 tbsp
  • hard-boiled eggs peeled and cut into quarters
    3

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 453.9 kcal / 1906.2 kJ
Białko 45.1 g
Tłuszcz 26.4 g
Węglowodany 8.9 g
Błonnik 2.2 g
Tłuszcz nasycony 14.2 g
Sód 1750.6 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...