Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 g pickled cucumbers
- 80 g cheddar cheese, cut into cubes
- 80 g Gruyère cheese, cut into cubes
- 850 g cauliflower, cut into florets (2-3 cm)
- 2 garlic cloves
- 135 g water
- ¼ tsp sea salt, plus extra to taste
- 1 - 2 pinches ground black pepper, plus extra to taste
- 3 dried bay leaves
- 6 whole black peppercorns
- 200 g pouring (whipping) cream
- 700 - 800 g firm white fish fillets, mixture of smoked and unsmoked
- 1 tsp Dijon mustard
- 2 - 3 tsp arrowroot starch
- 1 tbsp pickled capers, drained and rinsed
- 3 hard-boiled eggs, peeled and cut into quarters
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1906.2 kJ / 453.9 kcal
- Białko
- 45.1 g
- Węglowodany
- 8.9 g
- Tłuszcz
- 26.4 g
- Tłuszcz nasycony
- 14.2 g
- Błonnik
- 2.2 g
- Sód
- 1750.6 mg
Alternatywne przepisy
Salmon and fennel risotto
30min
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Keto cauliflower and Brussels sprout cheese bake
45min
Almond chocolate mousse
35 Min
Parsnip and bean mash
25 min
Cauliflower mash
25 min
Citrus seafood salad
1h
Fish pie with mashed potato topping
2h
Fish pie
1h 15 min
Braised cabbage and leek with steamed salmon
45min