Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and broad bean salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.2 mg
Białko
12 g
Kalorie
1114 kJ /
265.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Warm Mediterranean couscous salad
30 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min
Superfood salmon salad
1 godz. 5 min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Sweet potato and grain salad
1 godz. 30 min
Corn and coriander fritters with avocado tahini
1 godz. 15 min
Grain salad lettuce cups (Dani Valent)
1 godz. 55 min
Salmon niçoise salad
35 min
Mediterranean salmon and couscous parcels
25 min
Spinach salad with crunchy quinoa and green goddess dressing
2 godz. 50 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Colourful quinoa salad
40 min