Urządzenia i Akcesoria
Asparagus and broad bean salad
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
feta cheese crumbled100 g
-
extra virgin olive oil60 g
-
white balsamic vinegar1 tbsp
-
salt1 - 2 pinches
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
water500 g
-
frozen broad beans300 g
-
asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)300 g
-
cold water for soaking
-
fresh basil leaves only1 tbsp
-
fresh mint leaves only1 tbsp
-
rocket40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
364.2 mg
Białko
12 g
Kalorie
1114 kJ /
265.3 kcal
Tłuszcz
21.3 g
Błonnik
7.3 g
Tłuszcz nasycony
6.1 g
Węglowodany
3.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon, asparagus and potato salad
40min
Root vegetables with hazelnut pangrattato
40min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50min
Warm capsicum and tomato salad with olives
50min
Eggplant and porcini bites with turmeric tahini dressing
55min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45min
Grilled eggplant with lime and ginger dressing
30min
Lentil and mint salad
3h 55min
Sweetcorn and black rice salad
1h
Teriyaki salmon bowl
1h 15min
Beetroot, pear and blue cheese salad
1h 10min
Brown rice salad
40min