Urządzenia i Akcesoria
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes)
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 20 min
4 portions
Składniki
Salad
-
mixed baby salad leaves75 g
-
fennel bulb thinly sliced300 g
-
celery stalks thinly sliced300 g
-
green apple unpeeled, cored and thickly sliced150 g
-
radishes trimmed and thinly sliced4
-
shaved Parmesan cheese50 g
Green goddess dressing
-
fresh flat-leaf parsley leaves only8 sprigs
-
fresh chives8 sprigs
-
lemon zest (no white pith) and juice½
-
garlic clove1
-
baby pickled capers20 g
-
avocado small, ripe, flesh only1
-
Dijon mustard gluten free15 g
-
natural yoghurt high protein (see Tips)100 g
-
red wine vinegar15 g
-
ground black pepper to taste
Crunchy topping
-
chopped walnuts toasted60 g
-
pepita seeds toasted45 g
-
hemp seeds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
4840 mg
Białko
16 g
Kalorie
1677.5 kJ /
402.5 kcal
Tłuszcz
30.3 g
Błonnik
9.8 g
Tłuszcz nasycony
5.8 g
Węglowodany
11.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Loaded chickpea masala with spelt chapatis (Diabetes)
40 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Mexican corn salad
25 min
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35 min
Middle Eastern salmon with tahini yoghurt
40 min
Zucchini cheddar slice
45 min
Spinach and leek frittata
40 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10 min