Urządzenia i Akcesoria
Shichimi togarashi seasoning
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
mandarin peel only (see Tips)1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
sesame seeds black and white3 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
214.7 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
335.8 kJ /
79.8 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Crunchy broccoli salad with speck
10 min
Greek Broccoli with Rocket Salad Pesto and Roasted Lemon
30 min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Gwinganna mushroom and vegetable crêpes
45 min
Ultimate mushroom mac n' cheese
1 godz. 5 min
Ricotta gnocchi "ripassati" with lemon-sage butter and pumpkin puree
4 godz.
Creamy miso mushroom udon
45 min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1 godz. 30 min
Spinach and paneer curry (Diabetes)
50 min
Potato bake (Thermomix® Cutter)
1 godz. 10 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min