Urządzenia i Akcesoria
Shichimi togarashi seasoning
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
6 portions
Składniki
-
mandarin peel only (see Tips)1
-
chilli powder1 tbsp
-
sansho (see Tips)3 tbsp
-
sesame seeds black and white3 tbsp
-
poppy seeds2 tsp
-
ground ginger1 tsp
-
nori sheets torn into large pieces½ sheet
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
214.7 mg
Białko
5.8 g
Kalorie
335.8 kJ /
79.8 kcal
Tłuszcz
4.7 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
0.7 g
Węglowodany
2.7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Char siu pork bao
2 godz. 10 min
Spicy chicken with fragrant coconut rice
1 godz. 45 min
Lemon and Parmesan Chicken with Spiralized Zucchini Pasta
30 min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Quick Gochujang (Korean chilli paste)
10 min
Slow-cooked lamb Madras
2 godz. 15 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
Cafe-style miso mushrooms
25 min
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2 godz.
Cheeseburger focaccia
2 godz. 15 min