Urządzenia i Akcesoria
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, using modes)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions
Składniki
-
sweet potatoes 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)600 - 700 g
-
eggs2
-
sea salt1 tsp
-
ground black pepper plus an extra ¼ tsp2 - 3 pinches
-
extra virgin olive oil to fry and grease
-
garlic clove1
-
sun dried tomatoes drained80 g
-
fresh coriander leaves only2 - 3 sprigs
-
turkey mince500 g
-
sauce of choice (mayo, guacamole and Sriracha®)8 tbsp
-
mixed leaf salad50 g
-
cheddar cheese8 slices
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1162.7 mg
Białko
48.1 g
Kalorie
2898.6 kJ /
692.8 kcal
Tłuszcz
32.8 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
14.5 g
Węglowodany
55.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Date and nut balls
20 min
Marinated chicken with salsa
40 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Meatballs in tomato sauce
1 godz. 10 min
Lemon garlic salmon with green bean gremolata
2 godz. 25 min
Beetroot curls salad with goat cheese and walnuts
15 min
No waste vegetable stock concentrate
25 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Steamed greens with lemon feta
20 min
Roast porchetta with fig macadamia stuffing
14 godz.
Greek-style meatballs with warm veg salad (Noni Jenkins)
40 min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10 min