Urządzenia i Akcesoria
Yellow curry with mushroom and cauliflower (Dandelion restaurant)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 55 min
4 portions
Składniki
-
fresh lemongrass3 stalks
-
fresh turmeric peeled40 g
-
fresh galangal peeled50 g
-
makrut lime leaves10
-
vegetable oil50 g
-
Korean chilli paste (gochujang)10 g
-
ground turmeric¾ tsp
-
fresh king oyster mushrooms cut in halves lengthways6
-
cauliflower broken into florets½
-
water2 tbsp
-
ghee3 tbsp
-
coconut water300 g
-
coconut cream500 g
-
palm sugar20 g
-
fish sauce vegan1 tsp
-
xanthan gum1 pinch
-
freshly squeezed lime juice20 g
-
fresh coriander leaves only, to garnish
-
fresh mint leaves only, to garnish
-
green mango grated to garnish
-
red chilli oil to garnish
-
fresh lime cut into wedges, to serve1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
378.4 mg
Białko
10.6 g
Kalorie
2600.9 kJ /
621.6 kcal
Tłuszcz
48.7 g
Błonnik
8.4 g
Tłuszcz nasycony
31.4 g
Węglowodany
41.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Vegetable Massaman curry
45 min
Charred leek gulai sayur
1 godz. 10 min
Hearty minestrone with herb gremolata
40 min
Whole roast broccoli with romesco sauce
45 min
Ginger salmon udon with spiced cashews
35 min
Laksa paste (Noni Jenkins)
10 min
Quick prawn laksa (Noni Jenkins)
25 min
Meat-free mushroom lasagne
1 godz. 30 min
Gwinganna biryani
25 godz. 20 min
Sichuan zucchini and eggplant
1 godz. 15 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Bean ratatouille with halloumi
30 min