![Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6) Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/FBA68CAF-494B-4A08-AF1C-2E3ACE48D188/Derivates/7f840199-87a0-4b04-8497-514a9ab29543.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Coconut crumbs
- 60 g plain flour
- 40 g unsalted butter, cut into pieces
- 2 pinches ground cinnamon
- 30 g white sugar
- 30 g coconut flakes
Chilli pineapple
- 1 fresh long red chilli, trimmed, deseeded if preferred
- 250 g white sugar
- 1 fresh pineapple (1.5-2 kg unpeeled), peeled, cored and cut into 8 wedges (approx. 75 g each)
- 1000 g water
- 1 sprig fresh mint, leaves only, plus extra to serve
- 100 g rum (see Tips)
- 1 lime, zested (no white pith) and juiced
- 2 tsp cornflour
- ice cream, to serve (see Tips)
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1425.9 kJ / 1188.2 kcal
- Białko
- 3.2 g
- Węglowodany
- 56.5 g
- Tłuszcz
- 11.5 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 2.6 g
- Sód
- 28.4 mg
Alternatywne przepisy
Nougat glacé with raspberry coulis
24 godz. 25 min
Dukkah
25 min
Lemon ice cream torte
48 godz. 40 min
Red onion relish
50min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Panforte ice cream bombe
48 godz. 25 min
Brandy custard (TM6)
15 min
Mixed meat rillettes
4h 10min
Shichimi togarashi oysters
1 godz. 10 min
Caramelised onion jam gravy
2hod. 5min
Grilled scallops with chilli jam
25 min
Spicy peach and mango chutney
45 min