Urządzenia i Akcesoria
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
935.2 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 50 min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
10 min
Yellow Curry with Mushroom (Dandelion restaurant)
1 godz.
Share plate with hummus, spiced cauliflower and shredded lamb (Diabetes)
9 godz. 40 min
White bean smash with kale, eggs and avocado (Diabetes)
25 min
Chilli crunch (Thermomix® cutter, using modes)
25 min
Salsa verde
5 min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Ras el hanout
10 min
Millet
1 godz. 40 min
Mushroom risotto
30 min
Roasted fennel dip
35 min