Urządzenia i Akcesoria
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
935.2 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 godz. 35 min
Fennel, Celery and Green Apple Salad (TM5)
15 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Quick grated pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Brown basmati rice
40 min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Pea and lettuce soup with scallops
45 min
Nourish bowl (Diabetes)
55 min
Yoghurt with red berry coulis
13 godz. 20 min
Brown rice
50 min