Urządzenia i Akcesoria
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
935.2 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Kale Chips
40min
Tandoori Cauliflower with red lentil dahl and raita
1h
Cacao and buckwheat crêpes, orange and rhubarb (Diabetes)
40min
Salsa verde
5min
Chunky mixed vegetable soup
50min
Turmeric cauliflower soup (Post-natal)
50min
Thai green broccoli and spinach soup
25min
Celery leaf gremolata
5min
Sous vide salmon with greens (Diabetes, TM6)
1h 35min
Lebanese-style hommus
13h 15min
Kale, sprouts and red cabbage salad
4h 35min