Urządzenia i Akcesoria
Fennel, celery and green apple salad (Thermomix® Cutter, using modes)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 portions
Składniki
Salad
-
fennel bulb cut in pieces (4 x 4 x 7 cm)150 g
-
celery stalk150 g
-
green apple unpeeled, cut in quarters and cored (see Tips)150 g
Dressing
-
fresh dill (see Tips)20 g
-
vegetable oil80 g
-
Dijon mustard15 g
-
yoghurt50 g
-
red wine vinegar15 g
-
sea salt to season
-
ground black pepper to season
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
100.4 mg
Białko
1.6 g
Kalorie
935.2 kJ /
223.5 kcal
Tłuszcz
20.8 g
Błonnik
3.1 g
Tłuszcz nasycony
3.2 g
Węglowodany
10.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Cauliflower Mash
25 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10 min
Quick sliced pickle (Thermomix® Cutter)
5 min
Tarte flambee with onions (Thermomix® Cutter)
Brak ocen
Lemon and caper aioli
15 min
Caramelised red onion chutney
24 godz.
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Porcini pepperleaf paté (Andrew Fielke)
2 godz. 50 min
Brinjal (eggplant pickle)
1 godz. 30 min
Gwinganna nut and seed bread
3 godz. 25 min
Quick beetroot relish
40 min