Urządzenia i Akcesoria
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
6 portions
Składniki
Marinade
-
lemon zested, no white pith and juiced (approx. 40 g juice)1
-
fresh long green chilli trimmed and deseeded, if preferred1
-
garlic cloves2
-
piece fresh ginger peeled2 cm
-
fresh coriander leaves only2 sprigs
-
natural yoghurt100 g
-
ground turmeric½ tsp
-
Kashmiri chilli powder (see Tips)1 tsp
-
fresh skinless, boneless salmon fillet cut into wide strips (4 cm)600 g
Coriander chilli mayonnaise
-
fresh coriander (approx. 1 bunch), leaves only30 g
-
fresh long green chillies trimmed and deseeded, if preferred1 - 2
-
mayonnaise (see Tips)150 g
-
lemon juice (approx. 1 lemon)40 g
-
ground cumin½ tsp
-
salt to season
-
ground black pepper to season
-
continental cucumber cut into strips, to serve½
-
flatbread of choice, to serve (optional - see Tips)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 portions
Sód
1812.4 mg
Białko
133.8 g
Kalorie
11028.5 kJ /
2625.8 kcal
Tłuszcz
220.3 g
Błonnik
13.1 g
Tłuszcz nasycony
40.2 g
Węglowodany
26.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Malay-style coconut chicken
25 godz. 40 min
Indian kofta curry with broccoli rice
50 min
Chicken tikka masala
1 godz. 10 min
Lamb kleftiko
4 godz.
Prawn tacos with avocado lime sauce
50 min
Buttermilk and jalapeño marinade
5 min
Salmon kabsa
40 min
Spiced coriander prawns
25 min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1 godz. 5 min
Miso salmon broth
40 min
Prawn saganaki with feta
35 min
Teriyaki salmon bowl
1 godz. 15 min