Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sri Lankan red beef curry with rice
1 Std. 40 Min
Fish "tacos" with coleslaw (Noni Jenkins)
25 Min
Classic christmas fruit mince
1 Std. 10 Min
Lasagne with fresh spinach pasta
2 Std. 20 Min
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 Min
Mexican slaw (Thermomix® Cutter,TM6)
10 Min
Crumb it up mix (Noni Jenkins)
5 Min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1 Std. 35 Min
Ras el hanout
10 Min
Butterflied spicy chicken with potatoes and coriander dip
2 Std. 30 Min
Shredded Lamb ragù
1 Std. 25 Min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 Std. 15 Min