Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lime and ginger dressing
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30 min
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, using modes)
30 min
Veggie & bean grain-free wraps (Thermomix® Cutter, TM6)
35 min
Sticky pork ribs with cheesy coleslaw (Thermomix®️ Cutter, TM6)
26 godz. 15 min
Moroccan lamb burgers with harissa yoghurt dressing
1 godz. 5 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5 godz. 30 min
Murgh makhani (Butter chicken)
1 godz. 15 min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4 godz. 25 min
Ancho chilli bean bowl
1 godz.
Mini mojito cheesecakes (Nico Moretti)
24 godz. 25 min