Urządzenia i Akcesoria
Mexican slaw (Thermomix® Cutter)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
4 portions
Składniki
Mexican slaw
-
red cabbage core removed, cut into wedges to fit feeder tube300 g
-
fennel bulb cut into quarters to fit feeder tube½
-
green apple unpeeled, cored and cut into wedges to fit feeder tube1
Jalapeño dressing
-
pickled jalapeño chillies40 g
-
spring onions/green onions trimmed and cut into pieces2
-
sour cream120 g
-
Tabasco® sauce5 drops
-
sweet smoked paprika¼ tsp
-
sea salt¼ tsp
-
fresh chives chopped, to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
326.9 mg
Białko
2.2 g
Kalorie
482.6 kJ /
115.4 kcal
Tłuszcz
6.3 g
Błonnik
3.7 g
Tłuszcz nasycony
3.5 g
Węglowodany
14.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50 min
Ossobuco Milanese
3 godz. 25 min
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Lamb korma meatball lettuce cups with Varoma bundt tin
45 min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz.
Crunchy salad with green goddess dressing (Diabetes,Thermomix® Cutter, using modes)
20 min
Sweet cucumber pickle (Thermomix® Cutter)
48 godz. 20 min
Lamb ragù with watercress and mint pesto (TM6, Mark Southon)
4 godz. 35 min
Hasselback beetroot salad with macadamia cream
1 godz.
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 godz. 10 min
Shredded Lamb ragù
1 godz. 25 min
Souvlaki lamb couscous salad
25 min